Vier je kinderfeestje bij een pretpark in de buurt van Amsterdam

Wil je met een groepje kinderen een verjaardagsfeestje vieren in een pretpark? Wij hebben de leukste pretparken in de buurt van Amsterdam alvast voor je geselecteerd. Lees vooral de informatie ook door onderaan deze pagina, zodat je weet waar je op moet letten.

Onze 15 favoriete pretparken in Amsterdam

Top 10 beste pretparken in Amsterdam

  1. Linnaeushof
  2. Speelpark Oud Valkeveen
  3. Avifauna Vogelpark
  4. Archeon
  5. De Batavier
  6. Attractiepark Duinrell
  7. Dino Experience Park
  8. Dutch Water Dreams
  9. Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome
  10. Madurodam

Is een pretpark geschikt voor een kinderfeestje

In de buurt van Amsterdam zijn genoeg pretparken te vinden, maar niet elk pretpark is de moeite waard voor een kinderfeestje. Het ligt aan de leeftijd van de kinderen. Met een groep jongens en meisjes van 4-5 jaar zou ik persoonlijk niet zo snel naar Walibi gaan. Het pretpark is hartstikke gaaf, maar de kinderen zijn over het algemeen nog te klein en te jong om in de meeste attracties te kunnen. Voor een groepje van 10-14 jaar is dit park dan wel weer uitermate geschikt en is de Julianatoren mogelijk weer iets te kinderachtig. Bekijk dus goed wat voor attracties er zoal zijn in het park om te bepalen of het leuk genoeg is voor jullie feestje.

Heb je hier vragen over? Onze redactie weet inmiddels alles over de leukste pretparken van Nederland en helpt je graag bij je keuze.

Mis je een pretpark in ons overzicht?

Staat jouw favoriete pretpark nog niet niet in ons overzicht? Met honderden locaties in Nederland zijn we nog lang niet compleet. Ben je eigenaar van een leuke locatie die niet aan onze website mag ontbreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.