De leukste kinderfeestjes in provincie Noord-Holland

Zoek je een leuke locatie voor een kinderfeestje? Of het nu om een toffe binnenspeeltuin, kartbaan, dierentuin, pretpark of speelboerderij gaat. Wij hebben de leukste kindvriendelijke locaties in Noord-Holland voor jou verzameld.

Onze 15 favoriete kinderfeestjes in Noord-Holland

Top 10 beste kinderfeestjes in Noord-Holland

  1. Artis
  2. Landgoed Hoenderdaell
  3. Sprookjeswonderland
  4. Speeltuin De Eekhoorn
  5. Happy kids Hoofddorp
  6. Amstelpark
  7. Fun Forest Amsterdam
  8. Kinderboerderij de Bijlmerweide
  9. Kinderboerderij de Pijp
  10. Kinderboerderij De Woid

De leukste kinderfeestjes in Noord-Holland

Heb je geen zin om alle kinderen voor een kinderfeestje thuis uit te nodigen en ga je er liever op uit? Dan is er meer dan genoeg keuze. Wat het meest geschikt is voor jullie hangt af van de periode in het jaar en de leeftijd van de kinderen. Als het feestje in de zomer plaats vindt, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke activiteiten in de buitenlucht, maar ben je gebonden aan de winterperiode, dan is een binnenspeeltuin een ideale optie.

Kies iets leuks wat past bij de leeftijd van de kinderen. Karten met een kinderfeestje is bijvoorbeeld pas geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. En een escaperoom is ook minder leuk voor de allerjongsten.

Veel locaties hebben speciale arrangementen voor kinderfeestjes. Neem contact op met de locaties voor de diverse mogelijkheden.

Mis je een kinderfeestje in ons overzicht?

Staat jouw favoriete kinderfeestje nog niet niet in ons overzicht? Met honderden locaties in Nederland zijn we nog lang niet compleet. Ben je eigenaar van een leuke locatie die niet aan onze website mag ontbreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Populaire plaatsen in provincie Noord-Holland