Kinderfeestje bij een kinderboerderij in Nijmegen

Hou jij ook zo van knuffelen met geitjes, spelen in de speeltuin en genieten van de natuur. Een kinderboerderij biedt dit allemaal. Veel kinderboerderijen hebben voor kinderfeestjes leuke arrangementen. Ontdek de leukste kinderboerderijen in de buurt van Nijmegen.

Onze 15 favoriete kinderboerderijen in Nijmegen

Top 10 beste kinderboerderijen in Nijmegen

  1. Dierenweide Kobus
  2. Kinderboerderij De Goffert
  3. Kinderboerderij `t Boerke
  4. Kinderboerderij Lindenholt
  5. Kinderboerderij Beuningen
  6. Landerij de Park
  7. Kinderboerderij De Buitenplaats
  8. Stadsboerderij de Korenmaat
  9. Ganzebos
  10. Horsterpark

Is een kinderboerderij in Nijmegen geschikt voor een kinderfeestje?

De meeste kinderboerderijen worden goed beveiligd. Kinderen kunnen over het algemeen niet zomaar de straat oprennen en ze kunnen ook niet heel eenvoudig bij de dieren naar binnen lopen. Maar uiteraard dien je hiervoor wel goed op te letten.

Bij kinderboerderijen betaal je doorgaans geen entree. Het is dan ook een voordelige plek voor een kinderfeestje, maar ook hier zijn vaak speciale arrangementen die hartstikke de moeite waard kunnen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld uitleg krijgen van een van de medewerkers daar. Je maakt je kinderfeestje dan niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Ook zijn er veel boerderijen waar spelletjes gedaan kunnen worden en je kunt natuurlijk iets regelen met eten en drinken.

Mis je een kinderboerderij in ons overzicht?

Staat jouw favoriete kinderboerderij nog niet niet in ons overzicht? Met honderden locaties in Nederland zijn we nog lang niet compleet. Ben je eigenaar van een leuke locatie die niet aan onze website mag ontbreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.