Met je verjaardag naar de dierentuin in de buurt van Rotterdam

Een kinderfeestje in de dierentuin is voor iedereen leuk. Bijna alle dierentuinen beschikken naast natuurlijk de dieren, ook over een toffe speeltuin, restaurant en meer. De ideale plek dus voor een geslaagd kinderfeestje. Ontdek de leukste dierentuinen in de regio Rotterdam.

Onze 15 favoriete dierentuinen in Rotterdam

Top 10 beste dierentuinen in Rotterdam

  1. Diergaarde Blijdorp
  2. Familiepark Plaswijckpark
  3. Avonturia
  4. Vlinders aan de Vliet
  5. SEA LIFE Scheveningen
  6. Schildpaddencentrum Nederland
  7. Avifauna Vogelpark
  8. Faunapark Flakkee
  9. Reptielenhuis de Aarde
  10. Aquazoo Leerdam

Kinderfeestje vieren in de dichtstbijzijnde dierentuin

Als je een kinderfeestje wil organiseren bij een dierentuin, is het verstandig om even te kijken naar hun aanbiedingen. Veel dierentuinen hebben speciale kinderfeestje arrangementen. Daarmee krijg je bij groepen soms een leuke korting en bovendien veel extra's, zoals bijvoorbeeld een leuke speurtocht, toegang tot een dierenshow. En je kunt bij de arrangementen meestal het eten en drinken inclusief afspreken. Altijd verstandig om hier dus nog even goed naar te kijken.

Heb je een abonnement bij de dierentuin? Dan hoef je niet meer voor de toegang te betalen. Misschien zijn er wel kinderen tussen de uitgenodigden die ook een abonnement hebben. Zonde om dan voor ze te betalen, als ze gratis naar binnen kunnen, toch? Vraag dus altijd even na bij de ouders of er toevallig kinderen zijn met een abonnement.

Mis je een dierentuin in ons overzicht?

Staat jouw favoriete dierentuin nog niet niet in ons overzicht? Met honderden locaties in Nederland zijn we nog lang niet compleet. Ben je eigenaar van een leuke locatie die niet aan onze website mag ontbreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.